Projectes

- Projecte Integral de música, "Veu i moviment". Amb la col·laboració externa d'Arantxa Riera en coordinació amb l'especialista de música, Montserrat Mozo. Integren totes les etapes educatives: des de 0-3 anys fins a primària.

- Pla de millora pedagògica. Projecte que es desenvolupa a través d'espais preparats per a l'aprenentatge, tallers i projectes personals.

- Projecte de col.laboració amb la UIB. Projecte de col.laboració amb la Universitat per tal d'intercanviar experiències.

Al Ceip Rosa dels Vents es duen a terme el següents projectes:

- Hort escolar. Des de l'hort es fa sembra i cultiu de diferents aliments que després es mengen els infants a través de tallers de cuina, es fa observació directa dels diferents éssers vius que l'habiten, és iniciador d'activitats de caire social (visita de padrins, manescal...), etc. El projecte d'hort va guanyar durant el curs 2013-2014 el premi nacional de "Huertos ecológicos escolares".

-Sortides educatives. Són un instrument important en el procés d'ensenyament-aprenentatge, a banda de ser molt motivadores s'afegeix la possibilitat de connectar amb els coneixements previs , de relacionar-se amb medis diferents, de treballar individualment i en grup de manera activa, de treballar continguts que s'estan treballant a l'aula, etc.