Notícies

ESCOLARITZACIÓ

Llistat provisional de puntuació. Les famílies poden consultar el resultat del llistat de puntuació provisional al següent link

MAP, feim teatre a primària!

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat i la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca han iniciat durant el curs 2020-2021 el programa pilot de formació i innovació educativa MAP, feim teatre a primària! 

I hem estat un dels 10 centres admesos per formar-ne part!!

Concurs "Jo també vull ser científica"

Amb motiu de l'11 F Dia internacional de la Dona i la Nina en la ciència, la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, a través del CEP IBSTEAM, posà en marxa un concurs de vídeos escolars amb l'objectiu de visibilitzar el paper de la dona en la ciència i de fomentar les vocacions científiques entre les nines. 

Els infants de Comunitat de Grans van voler participar d'aquesta iniciativa i ens han fet un menció honorífica! Gràcies!!

Som PREFINALISTES als PREMIS BALDIRI- REIXAC 2019-2020!!!!!!!!!!!!!!

Al mes de gener, el Sr. Conseller Martí March, el Dr. Gral. Antoni Morante i la nostra inspectora de referència Catalina Vidal, ens visiten a Rosa dels Vents.

https://www.facebook.com/EDUNIB/posts/2576347122650656

Estem feliços d'anunciar-vos que la Conselleria d'Educació ens ha concedit poder donar continuitat al nostre projecte fins a 6 é d'educació primària!!!!

DIA 30 DE MARÇ DE 2017. Avui ens han vengut a visitar 5 inspectors d'educació per veure cóm duim a terme el nostre projecte d'innovació educativa. Després de visitar els espais, explicar-los l'organització del temps i els espais, l'avaluació de tota la tasca que fan els infants i respondre a totes les seves preguntes (que han estat moltes 😅), ens han donat l'enhorabona i ens han encoratjat a tirar endavant!

Dia 26 de Novembre partipam al III Foro d'educació Innovadora explicant el projecte de l'escola i que te com a convidat especial a Francesco Tonucci, gran pedagog i ilustrador, defensor dels drets dels infants, i en Richard Gerver. 

Aquí per inscripcions.