Col.laboracions

Xarxa de Centres Impulsors. Després de 6 cursos formant part de la xarxa de centres que duu a terme projectes d'innovació pedagògica, el curs 22-23 hem estat inclosos dins la Xarxa de centres Impulsors, l'objectiu de la qual és esdevenir centre de referència educativa per a fer de mentor d'altres centres en transformació intensiva.

- Estades pedagògiques, rebent mestres d'altres escoles i visitant projectes (com a novetat pel proper curs 23-24) a l'estranger.

- Centre col·laborador de la Universitat de les Illes Balears

- MAP, feim teatre a primària (Programa d'arts escèniques de la Conselleria d'Educació)

Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana (Programa d'Aprenentatge Servei)

- "Dualiza-te: diseño de entornos y situaciones de aprendizaje en clave DUA" programa Agrupacions de centres escolars (Programa del MEC) que ens permet compartir pràctiques amb les escoles de Mendigoiti(Pamplona) i Attilio Bruschetti (Xàtiva). A més, els tres centres comptarem amb la col·laboració de la Càtedra de Neuroeducació UB-Edu1st de la Universitat de Barcelona i del Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials de la Universitat de València en l'assessorament i l'acompanyament en la creació d'entorns educatius i situacions d'aprenentatge DUA. També comptaran amb el suport i l'experiència del Departament de Lit(T)erat de la Universitat de Magisteri de València. Concretament, aquestes col·laboracions consistiran en l'elaboració d'una guia de bones pràctiques en clau DUA i la possibilitat de fer un documental, amb el Departament de Ciències de la Universitat de València; l'elaboració d'una guia de lectures en clau DUA amb perspectiva de gènere, amb el Departament de Literatura de la Universitat de València; i l'elaboració d'una eina de medició de l'impacte de les metodologies utilitzades en l'alumnat, amb la Universitat de Barcelona. En concret amb Anna Forés, David Bueno i Carme Trinidad de la càtedra de neuroeducació de la UB; José Cantó i Margarita Castellanos del departament de didàctica de les ciències experimentals i socials de la facultat de magisteri de la UV i Olga Duart del departament de didàctica de la llengua i la literatura de la UV.


I col·laborant amb entitats com:


- Fons mallorquí de Solidaritat per a tallers sobre valors ètics i humans

- Chrysallis, associació de famílies de menors trans.

- Fundació RANA, amb tallers per a la prevenció de l'abús sexual

- S'Altra Senalla, amb tallers de consciència social i consum responsable

- Fundació Deixalles, amb tallers d'Educació Ambiental

- Programa Dues Mans de Save the Med per a la neteja de platges

- Save the children

- Open Arms